Darreres actualitzacions del BARRUF

Durant els darrers mesos s’han publicat dues actualitzacions del BARRUF, rànquing en què la Unió Faristolaire recull totes les partides d’escrable d’un contra un que es juguen als Països Catalans els resultats de les quals són públics.

El mes de novembre va aparèixer el núm. 67, que recollia les partides de la 1a i 2a jornades de la LLISCA 2014-15 (Barcelona i Badalona) i del 6è Campionat Mundial al Prat del Llobregat. En aquest BARRUF va destacar Anna Genís, el primer escrablista que supera els 1400. Marc Vigo, gràcies al triomf en el mundial, puja al segon lloc. També cal destacar la nostra companya Eulàlia Llargués, que va tenir un augment de 44 punts.

2014-11-16 14.05.33

Anna Genís, primer escrablista que supera els 1400 punts

I aquest març acaba d’aparèixer el núm. 68, que té en compte les 3a, 4a i 5a jornades de la LLISCA (el Prat del Llobregat, Sant Cugat i Manresa), les 12 Hores de Scrabble del DAU a Barcelona i les dues primeres jornades de la MANACUP a Manacor. En aquest darrer BARRUF els jugadors que més progressen són Elvira Sesé (+78), Balbina Brescó (+59) i Joan Capdevila (+50).

Aquest BARRUF no recull les partides del 4t Campionat de Scrabble de Sabadell, que apareixeran en el proper, juntament amb les darreres jornades de la LLISCA, una de les quals es disputarà a la nostra ciutat.

Aquesta entrada ha esta publicada en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari