6a jornada de la 3a LLISCA a Sabadell

2015-03-28 10.40.26

La Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA) va tornar a Sabadell. El dia 28 de març es va jugar al Centre Cívic de Can Balsach de la Creu Alta la 6a jornada d’aquesta competició que enguany es disputa per tercer any i ja està plenament consolidada. Dues són les especificitats d’aquest campionat: es juga per equips i cada jornada es disputa en una població diferent (Barcelona, el Prat de Llobregat, Badalona, Sant Cugat, Manresa, Sabadell, Matadepera i Molins de Rei).

2015-03-28 09.48.18

Quan falten dues jornades, es manté destacat -i virtual campió- l’equip Els Tres Motsqueters (Eric Olmedo, Joan Montané i Balbina Brescó), seguit d’Enllaçats per la Llengua (Carles Cassanyes, Eulàlia Llargués i Salut Arús) i Equip XL (Àlex Abad i Salvador Comelles). L’altre equip amb participació sabadellenca, Llenega i Rovelló (Joan Andreu, Salvador Batlle i Maria Ribes), de mica en mica va millorant posicions.

2015-03-28 12.47.43

Individualment, la jornada sabadellenca va ser propícia per als jugadors locals: Carles Cassanyes i Salvador Batlle van guanyar les seves tres partides i Eulàlia Llargués només va cedir un punt. Aquest bons resultats els han catapultat a les primeres posicions: Carles Cassanyes passa a la primera posició provisional, Salvador Batlle puja fins a la tercera posició, darrere de Marta Rovira, i Eulàlia Llargués assoleix la 13a posició. No podem oblidar, però, que es van veure beneficiats per l’absència d’alguns jugadors (Balbina Brescó, Joan Montané), que de moment perden posicions perquè no han jugat almenys un 50% de les partides. Per tant, les darreres jornades seran decisives.

Es poden consultar les classificacions i totes les partides aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s